onsdag 8 oktober 2014

tillbaka

Äntligen en kväll utan regn! 

Det har regnat massor sista veckan. Varje gång vi har trott att det varit uppehåll och gått ut har vi blivit genomblöta. Det känns som att allt är blött, både ute och inne. Det går inte riktigt att få saker torra även om man hänger upp dom nu när luftfuktigheten är så hög. 

Men ikväll när det var uppehåll passade vi alltså på att ta en moppetur till Long beach för att kolla in vårt favoritställe på stranden och Good days Lanta, där vi bodde förra året. 
Det härligt att vara tillbaka och kul att se att allt var sig likt! 

     Förra året              Nu

När vi var och åt på Black pearl inne i Saladan nu ikväll, så sa vår servitris att hon kände igen mig. Hon jobbade som städerska på Good days och kom ihåg att vi hade bott där förra året. Det var lite kul tyckte jag! Men det är klart, man minns kanske om man träffar en jättekvinna som är minst två huvuden längre än vad man själv är ;).  

Barnen passade på att ta ett kvällsdopp innan dom hopade i säng idag. 


Avslutar med ett besök! 


Den här lilla gulliga (!!!!) filuren kom på besök till oss idag. Som tur var så var jag på jobbet. Hade blivit livrädd! Den var ca 3dm lång och såg ut som och rörde sig som en orm, men det är bara en mask. Hittar inget svenskt namn, men på engelska heter den hammerhead worm. Det finns många konstiga små varelser här.

Kramkram 

2 kommentarer:

  1. Hallå på er! Så fint ni verkar ha det, skönt att se. Det är så kul att läsa och följa era dagar, hela familjen ser fram emot dina inlägg :) Har inte lyckats kommentera innan, men nu verkar jag ha fått till det... Solen, värmen och människorna verkar toppen, är dock lite skeptisk till djuret och kanske viss mat ;) Kul att se alla miljöer, känns nästan som om man upplever det IRL. Ha det gott vänner!

    SvaraRadera
  2. Ett nytt djur för mig måste googla upp det. Kram på Er Mia

    SvaraRadera