torsdag 23 oktober 2014

boenden

Imorgon är sista arbetsdagen innan lovet! Även om jobbet är väldigt kul, så längtar jag efter ledigheten. Ska bli så skönt! Hoppas hinna sola och bada lite. 
Men på måndag sticker vi till Kuala Lumpur. Det ska bli kul och lite skönt med storstad. Kommer säkert uppskatta lugnet här på Lanta när vi kommer tillbaka på torsdag, men lite omväxling är alltid trevligt. 
Ska läsa på i helgen, så jag vet vad man ska göra och se i KL. 
Boendet där kommer att bli toppen, vi ska bo på ett hotell som heter Ascott.  Många stjärnor blir det, närmare bestämt 5 stycken och så hotellfrulle varje dag :), det är lyx! 


Kommer nog att bli en del shopping och det ser jag fram emot. Ska skriva en lista på saker vi behöver som inte går att få tag på här. Kanske går det att hitta i Malaysia. Behöver nog köpa lite nya och mer eleganta kläder och skor. Har ju mest tofflor och mjukiskläder på mig här på Lanta och det passar kanske inte riktigt in på lyxhotell... 

Mer boende... Vi behöver som jag sagt tidigare hitta ett boende mellan 19 och 31 december, eftersom vårt hus redan var upptaget dom 12 dagarna när vi bokade. Just den perioden är det smetfullt här och grymt dyrt! Priserna höjs så mycket som med 400-500% under julhelgen. Men såklart passar dom på att ta ut mer pengar, folk betalar ju. 
Just nu letar vi lite bland privata uthyrare. 
Var och tittade på ett hus i måndags, det var grymt! Säkert 250-300kvm, med 4 badrum, 3 sovrum, 1stort fullutrustat kök och ett stort allrum, tvättstuga, 2 balkonger, 1 terass och stor egen pool. Dessutom såg vi att det stod en plastgran i ett förråd :).





Det är dock lite över vår budget, så vi får väl se om vi kan pruta något. Eller också får vi locka hit någon julfirare från Sverige som vill dela kostnaden med oss ;)

Lite bilder från dagens happening på skolan. Åk 1-5 hade redovisning av sitt storyline arbete. Dom har jobbat med djur och gjort en djurpark. 

Förarbete: vilka djur ska finnas, vad behövs det för personal, ritning över parken. 

Ansökningsbrev för personal till djurparken. Barnen har själva hittat på och skrivit dom. Alvins överst och Lines underst. 

Parken. Längst ner till höger är Lines aphus. 

Lines superfina apa.

Alvins jobb om kohäger och Lines om Gibbonapan.

Ha en skön kväll!
Kramkram









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar