söndag 14 september 2014

hus

Nu börjar äventyret! 
Hej då huset! 
Då är vi äntligen klara. Efter mycket slit är huset nu tömt och städat. Det var tuffare än jag någonsin kunnat ana. 


Lite vemodigt känns det att lämna livets trygga punkt, men vi kommer ju tillbaka.
Våra hyresgäster kommer att få det bra. Vi har fixat till alla små skavanker som vi levt med under varierande lång tid, så nu är huset tiptop. 

















Eftersom vi inte åker förrän nästa söndag har vi för tillfället ingen bostad. Som tur är har vi goda vänner som ställer upp. Har fått låna Tobbe och Maries gårdshus, så nu mera är vi gusselbybor :). 
En mycket vacker vy tog emot oss när vi kom hit. Återkommer med mer bilder sedan.


Nu ska jag stupa i säng, så jag orkar gå till jobbet imorgon. 


Kramkram



1 kommentar:

  1. Julen är på väg och du är rädd för att hantera det, eftersom du redan inte kan hantera din ekonomiska bördan? Du har många omgångar, du har gått till banken och de vänder dig ner på grund av en eller annan anledning. Du har gått till andra lån företag, men de har tagit dina pengar utan gett dig det lån du behöver från dem.
    sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: zenithloanlimited@gmail.com

    SvaraRadera