fredag 26 september 2014

fredag

Fredag!!! Och en underbar sådan. På Sanuk slutar vi alltid kl 12 på fredagar, det är lyx! 
Direkt när jag kom hem från jobbet bestämde vi oss för att vi skulle ta en moppetur och kika lite på några stränder. Vi började på vår egen strand Klong Dao. Under lågsäsong, som det är nu, är mycket stängt både i byarna och längs stränderna och städningen är eftersatt. Men vi har ju varit här tidigare, så vi vet att det blir bättre. 
Det är inte alltid man kan bada i havet nu. Dels är vågorna ganska höga, men vattnet är också grumligt, så man ser inte eventuella faror så som glasskärvor och maneter. 
Idag var vår strand ok, så vi tog ett dopp. 


Sedan for vi vidare, Line och jag på den ena moppen och Alvin och David på den andra. 



Vi hamnade tillslut på Klong Kong. Där var det väldigt ostädat, så vi svängde direkt uppåt igen och tog oss till Long beach. Det är vårfavoritstrand, men idag gick det inte att bada, vågorna var för starka och vattnet jättegrumligt. 





Hemma igen blev det lite poolhäng och fredagsmys med läsk, shakes, vattenmelon, morotsstavar och en öl för den som ville, och det var en som ville ( ledtråd, det var inte jag ;) ).


Nyttjade dom sista strålarna från solen på balkongen...


...både till solning...


... och för att ladda barnens solroslampor. 


Lamporna kommer att behövas ikväll. Vi ska nämligen gå ut senare än vad vi brukar. Ska möta upp mina kollegor på en restaurang och käka middag tillsammans :). 


Kramkram

1 kommentar:

  1. Klong kong men hualigen vad fulliskratt Jag blev..:-D :-D

    SvaraRadera