söndag 2 november 2014

låtsasvärld

Så börjar sista semesterdagen lida mot sitt slut. Imorgon åker Sanuk T-shirten på igen, då är vardag med jobb.
Fast det är bara sju veckor kvar till jul nu. Det går så galet fort, så snart är vi där. 


Det är svårt att föreställa sig att det är höst och kallt hemma, även om jag vet att det är så. För mig är det som att tiden här går, men tiden hemma har frusit och det är fortfarande 21 september som det var när vi åkte. Svårt att förklara, men det känns nästan som att vi lever i en låtsasvärld, på många sätt...

I låtsasvärlden har det varit soft idag. 
Jag började med sovmorgon. Var vaken vid sex som vanligt, men somnade om och sov till nio!!! Länge sedan jag sov till nio.
Efter frukost drog vi iväg till Klong nin. Där hängde vi i några timmar och bättrade på brännan lite. 





Line hängde mest i skuggan och plockade småsnäckor som såg ut som naglar. Väl hemma målade hon dom och "klistrade" fast dom med genomskinligt nagellack. 


Line har också skypat med sin bästis Emelie idag. Det var första gången dom hördes sedan vi åkte, så det tyckte Line var väldigt kul. Hemma ses dom varje dag i skolan, plus att vi bor grannar, så dom leker flera dagar i veckan, klart att man saknar en sådan kompis. 


Nu ikväll åkte vi ner till stranden för att äta på Golden leaf tillsammans med Stine, Paul, Jack och Leon. Dom lämnar Lanta imorgon. Tråkigt för oss alla, men mest för Alvin som har blivit väldigt god vän med Jack. 
Här busar dom lite efter maten. 


Lillebror Leon visade David bilder på en speed boat. Han ska ha en sådan när han blir stor :). 


När vi skildes åt efter middagen, sa Leon på klingande norska: ha det, nu syns vi aldrig mer... Han är för söt!!!
Vi kommer att sakna familjen Ferguson, men vi följer dom på deras vidare äventyr via bloggen nomadfamily.no. Dom ska bland annat besöka Indien, Fillipinerna och Kambodja, sedan blir det tillbaka till Thailand och Hua Hin och avslutningen på äventyret blir Afrika (har säkert glömt något). Det positiva är att dom ger oss en anledning att besöka Norge när vi kommer hem och det är ju trevligt :).  

Dagen till ära bjöd Klong Dao på en magnifik solnedgång. 



Kramkram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar