torsdag 20 november 2014

julhelgen

God morgon! 
Har varit lite dålig på att uppdatera, så nu kör jag två snabba :). 

Äntligen är det klart!!!
Igår bokade vi boenden över julhelgen. 
Som jag sagt tidigare så var huset vi bor i redan upptaget mellan den 19 och 31 december när vi bokade det, så under den tiden måste vi flytta ut.  

Att hitta ett okej boende till rimligt pris på Lanta över julhelgen är omöjligt. Det är omotiverat dyrt :(. Priserna går upp med ca 500% från lågsäsongspriset. Vi har tittat runt lite, men inte hittat något bra som passar budgeten. 
Men nu är det löst! Vi sticker på upptäcksfärd. Det blir 6 dagar i Bangkok och 5 dagar i Hua Hin. Ska bli kul att se både Bangkok och Hua Hin. 

I Bangkok kommer vi att fira jul. Vi bor där 19-25/12. Där valde vi ett riktigt lyxigt boende, Chatrium residence Sathorn. Vi hade bestämt att vi ville ha det extra fint över jul. Det är ett stooort härligt poolomtåde, en fräsch lägenheten på140kvm och ett fint gym. Gissar att vi kommer att trivas :).




I Hua Hin höll vi igen lite och bokade Ibis. Kan ju inte spräcka budgeten totalt. Det är helt ok det också, men går inte att jämföra med det i Bangkok. 





Båda hotellen, inklusive transfer från Lanta till Krabi, flyg Krabi-Bangkok, taxi Bangkok-Hua Hin och taxi tillbaka från Hua Hin till Lanta blir billigare än att hyra ett fint boende här... Det är helt otroligt!!!

Känns skönt att ha det klart! 

Kramkram










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar