måndag 23 mars 2015

mamma

Sista besöket för säsongen är på plats. Mamma anlände igår och den här gången kom hon ensam. Vi kastade in henne direkt i vår vardag, så hon har hunnit vara med på två strandmiddagar redan. 
Igår var vi på Green Chili på Klong Khong och åt god mat tillsammans med familjen Engvall/Almblad. Alltid lika mysigt att käka middag med trevliga vänner. Dessutom kommer dom tillbaka nästa säsong, så då kan vi både träna, äta choklad och umgås massor! 
Solnedgången som bjöds var helt okej, även om vattnet var aningen lågt. Känner att jag har blivit lite bortskämd när det gäller solnedgångar. Det är alltid vackert och rofyllt, men liksom vardag. 

Ikväll firade vi Edde som hade födelsedag. Hans smått galna men helt underbart trevliga fru grattade honom med den här bilden på FB. Ser ut som den är hämtad från mittuppslaget på nån tjejtidning från början av 90-talet. Skulle nog varit många tjejer som önskat sig den som poster i tonårsrummet :). 

Åter till nutid. För att fira Edde åt vi middag på Rann tillsammans med familjerna Windahl och Sundqvist/Betntsson och naturligtvis familjen Edde! Edde är chokladfantast, så vi grattade med en hembakad kladdkaka med limekola. Hoppas den blev god, var nämligen lite crazy och testade ett helt nytt recept.

Barnen lekte och hade väldigt kul på stranden. Det är härligt när barn verkligen leker och är barn oavsett ålder. 

Vi vuxna hade också väldigt trevligt. 

Var inte oroliga ni som har väntat. Den obligatoriska bilden på sverigeleveransen kommer. När vi var hemma på begravningen insåg vi att det var en sak som vi hade saknat väldigt mycket, men som vi faktiskt inte visste om förän vi kom hem. Nån vild gissning???

Bregott! 
Det hade vi verkligen saknar. Vi tog med oss ett paket när vi åkte tillbaka hit. Men nu fick vi ytterligare påfyllning med fyra paket. Tre av dom hamnade i frysen tillsammans med mer köttfärs som också kom med i leveransen. 

Dessutom fick jag nya wettextrasor. Bad om ett eller kanske två paket. Fick två, men det var megapaket! 

Kommer kunna torka hela nästa säsong också. Eller så kan jag kanske sälja dom på "svarta-marknaden". Vem vet man kanske kan få bra betalt för trasor nu. Det börjar bli svårt att få tag påvra trasor på ön nu nämligen. Den värsta turistruschen har ju lagt sig nu. Och när turisterna blir förre blir även varorna på butikernas hyllor färre.

Vi fick även ost, finncrisp och hårt bröd, så nu kan vi knapra goda mackor ett tag :). 

Avslutar med ett par härliga bilder från i lördags. Alvin och Line hänger på ThaimOut med sina favoriter Jakob och Julia. 


Kramkram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar